Städproffs vs amatörstädare

Hemstädning Stockholm
Tips för hemstädning Stockholm
September 30, 2016
Hemstädning Stockholm
Lär dig att leva ordningsamta
January 25, 2017

Att städa kan kännas tungt och man skjuter gärna upp det. Det kan ju finnas roligare saker som man vill göra. Städning tar ju en sådan evinnerlig tid också. Om man inte har städat på ett tag måste man ta en dag i helgen för att städa riktigt ordentligt i alla vrår i hemmet. Lite surmulet tänker man att man verkligen skulle vilja göra något roligare med sin lediga tid. Då är det tur att det finns Hemstädning. Bara att lyfta telefonluren och boka in ett proffs som städar ditt hem med säkerhet och kunnighet som inte vi ”vanliga städare” tänker på. Fläckar du missat och smuts som grott sig fast kan nu tacka för sig när dom möter en städare från Hemstädning.

Ett städproffs har nämligen de rätta städmedel och utrustning som krävs för att attackera hårda fläckar. Vi amatörstädare kan stå och skrubba på samma fläck i timtal även fast vi har inhandlat det där dyra fläckmedlet. Det finns många städmoment som vi amatörer missar i våran städning. Ibland förbiser vi att öksfläkten måste rengöras från fett eller att golvbrunnen i badrummet måste rensas fri. Även golvlister och damm bakom elementen kan man lätt missa. Som amatör kan man ta till knepet att åskådliggöra inför sitt inre att områden i bostaden har rutmönster och på så sätt inte försöka att missa otrevliga fläckar. Men städproffsen som kommer hem till dig har den erfarenhet och yrkesskicklighet att inte förbise vad som ska städas bort.

Se över dina städverktyg

Dina städmaterial bör ses över då och då. Golvmoppen kan behöva bytas ut och tvättsvampar och dammtrasor måste också bytas ut med jämna mellanrum. När du anlitar ett proffs så ingår städmaterialet och man kan vara säker på att materialet är bättre än det vi själva brukar använda oss av. Att kunna städa från golv till tak klarar en städfirma av bättre än en glad amatör.

Fönsterputsning är ingen enkel match

Vårsolen lyser starkt in genom dina fönsterrutor. Smutsränder från snö och regn uppenbarar sig när du tittar ut. Det är dags att putsa att putsa fönster. Du tar skrapan, trasor och hinken. Men resultatet blir inte riktigt som du har tänkt dig. Trista ränder pryder nu fönsterna istället för smutsen. Inget resultat man vill visa upp för resten av familjen eller för den delen besökande gäster. Lugn, att anlita ett proffs från en städfirma kommer att göra dina fönster snygga igen och inte lämna dessa irriterande vita ränder efter sig. Med rätt teknik med skrapan och proffsiga medel och annat material kan proffset få fram ett skinande resultat på nolltid utan att skapa dessa obehagligt trista ränder.

För att det även ska bli rent i ditt hem så behöver man också göra rent dina väggar. Det är en detalj som amatörerna brukar att glömma. Det samlas även damm där också. Anlita ett proffs som vet hur man på bästa sätt får dina dammiga väggar att se fräscha ut igen.

Allt blir så mycket enklare att lämna över till proffsen som kan sin sak.