Hemstädning Österåker

Behöver du hjälp med hemstädning i Stockholm? Kontakta oss på HemmaRent AB och ta del av våra erbjudanden redan idag!

hemstädning Österåker

Behöver du hjälp med hemstädning i Stockholm? Kontakta oss på HemmaRent AB och ta del av våra erbjudanden redan idag!

hemstädning i Österåker

Städning är för många människor och många hushåll en stor belastning. Faktum är att städning är en av de vanligaste orsakerna till stress. Varje år inser allt fler människor fördelarna med att låta proffs sköta hemstädning i Österåker. Många av dessa vänder sig till oss på HemmaRent AB!

Vill du veta vad vår hemstädning i Österåker skulle kosta för dig och ditt hushåll? Ring eller maila till oss för att begära en gratis offert!

kort bindningstid
Styr intervallet på din hemstädning i Österåker utefter dina unika städbehov. Vi anpassar oss.
låga priser
Vi tror inte på överpriser. Hos oss erbjuds du några av Österåkers mest prisvärda tjänster inom hemstädning.
klockren kommunikation
Vi tror inte på överpriser. Hos oss erbjuds du några av Österåkers mest prisvärda tjänster inom hemstädning.

HemmaRent AB

Välkommen till oss!

I vårt team hittar du några av Österåkers mest erfarna personal inom hemstädning. Varje år hjälper vi mängder av hushåll av varierande typ och storlek. Allt från singelhushåll till stora familjer och äldre människor väljer att gå den smidiga vägen när det gäller hemstädning i Österåker. Det spelar ingen roll om du bor i en jättevilla i Österåker eller om du behöver hjälp med hemstädning i ett mindre boende. Det spelar heller ingen roll varför du behöver hjälp, eller hur ofta du behöver hjälp med hemstädning i Österåker. Oavsett om du vill ha våra städtjänster en gång i månaden eller en gång i veckan. Oavsett om du inte vill, kan eller orkar städa – Vi sköter din hemstädning i Österåker!

Orkar inte städa själv?

privat

Hur ser ditt livspussel ut? Vilka delar skulle du helst slippa för att få alla bitar att falla på plats? På den senare frågan svarar många människor just städning. Städning bidrar till stress och försvårar läggandet av livspusslet. Detta ändrar vi på! Om du är privatperson och vill ta del av vår hemstädning i Österåker – Kontakta oss!

Du vet väl att du dessutom kan nyttja RUT-avdraget? Detta gör att du kan dra av en stor del av arbetskostnaden!

hemstädning

Detta är vår vanligaste städtjänst. Som kund väljer du hur ofta du vill att vi utför hemstädningen i Österåker. Du kan välja mellan allt ifrån enstaka tillfällen till ett tätt intervall. Du kan dessutom göra tillval som matchar dina städbehov. I vår standardiserade hemstädning i Österåker ingår vanliga åtgärder såsom dammsugning, damning, våttorkning och våttorkning.

inför flytt

Är det dags att flytta till ny lya? Flyttstädning underlättar för dig och ditt hushåll. Proffsen på HemmaRent AB ser till att utföra städningen utefter konstens alla regler. Du kan koncentrera dig på ditt nya boende istället för att vara kvar och torka i det gamla. Glöm inte att du kan nyttja RUT-avdraget för flyttstädning!

inför storhelg

Inför storhelger så storstädar mängder av svenskar. Kanske stundar julen, midsommar eller påsk. Kanske planerar man att ha en ordentlig kräftskiva, eller kanske vill man bara ha det extra städat utan orsak. Storstädning på HemmaRent AB är till för de som vill njuta av ett extra städat hem – Oavsett orsak!

inför visning

Om alla pusselbitar har fallit på plats då du ska ha visning av din bostad kan du räkna med att få en rejäl slant. Städningen är en sådan viktig pusselbit. När du anlitar oss för hemstädning i din bostad i Österåker inför din visning kan du räkna med att detta görs på bästa sätt!

intresserad?

Vill du komma i kontakt med oss för ett första möte gällande hemstädning?

3_Kvadrat@2x

även för företag

Vi erbjuder våra tjänster för såväl privatpersoner som företag. Hemstädning i Österåker är förstås något som primärt riktar sig till privatkunder, men vi har mycket annat i vår repertoar!

kontor

Behöver ditt företag, organisation eller förening hjälp med kontorsstädning? På HemmaRent AB hjälper vi årligen organisationer av varierande typ och storlek!

Varför kontorsstädning?

Alla rena arbetsplatser är inte bra arbetsplatser, men de flesta bra arbetsplatser är rena arbetsplatser! För att personalen ska må bra av att komma till arbetet dag ut och dag in är renligheten A och O.

Vad ingår?

I vår kontorsstädning ingår en rejäl städning av entré, golv och bord. Även köksstädning och badrumsstädning är två viktiga delar av denna tjänst.

trapphus

Det finns få inomhusmiljöer som får genomlida mer smuts och skräp än trapphus. Varje dag springer människor in och ut med lera och grus på fötterna. Med trapphusstädning från HemmaRent AB kan du räkna med att ditt trapphus blir skinande rent och (framförallt) trevligt att vara i!

fönster

När fönsterputsning står på agendan kan du ta hjälp av oss på HemmaRent AB! Vi utför denna tjänst som tillval till hemstädning i Österåker, men också till företag som vill ha hjälp.

Kontakta oss för hemstädning i Österåker!

Har du väntat länge nog med att ta hjälp med hemstädning i Österåker? Kontakta oss och ta del av en gratis offert på arbetet!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.